Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Een WiFi signaal verbeteren kan op verschillende manieren.

In dit blog probeer ik deze vraag te beantwoorden en laat ik een aantal oplossingen de revue passeren.

Mocht u op basis van deze blog advies wensen? Flexington komt graag naar u toe om uw situatie te bekijken en een oplossing te bieden voor uw WiFi.

Alleen het signaal versterken is namelijk niet altijd de beste oplossing, er zijn veel meer alternatieven voor een beter WiFi bereik.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Schoonmaken? Niet het leukste wat er is, maar je kunt het je wel makkelijk maken. Ik lijk de belastingdienst wel. Het internet staat vol met nuttige tips om het huishouden te vergemakkelijken en dingen schoon te maken. Onderstaand heb ik 20 tips verzameld die ik handig vind. Er zijn nog veel meer tips te vinden en er zijn ook boeken vol mee geschreven zoals Oma weet raad.

Ik vertrouw er op dat onderstaande 20 tips je huishouden al flink op orde zullen brengen en je huis zal laten blinken.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

KPN of ZIGGO in de regio Haarlem?

Op de vraag welke provider beter voor u is kan ik niet voor u bepalen. Dat is een persoonlijke keuze. Ik heb met name voor KPN gekozen voor de service en de voor mij gebruikersvriendelijkere tv ontvanger en de opties zoals opnemen/afspelen met de 2 tv-ontvangers.


In de keuze voor KPN of ZIGGO zijn een aantal overwegingen:

Er zijn drie opties: Kabel, glasvezel of ADSL/VDSL. In de regio Haarlem is nog maar beperkt glasvezel beschikbaar dus ik richt mij nu met name op de twee opties kabel en ADSL/VDSL.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
Foto’s maken met een kleinbeeldcamera en een rolletje van 36 opnamen zien we tegenwoordig niet meer zo veel. De spanning na een vakantie of ze gelukt zijn is eigenlijk verdwenen en het inplakken met de plakhoekjes heeft plaatsgemaakt voor digitale albums. Voordat je thuis bent na een vakantie heb je de leukste foto’s al gedeeld op facebook en het internet. Toch willen veel mensen van bepaalde gebeurtenissen nog een album in hun handen hebben om door heen te kunnen bladeren. Dat zijn dan toch de mooiste herinneringen. Die goede oude tijd van fotoalbums kun jezelf weer creëren. Je moet daar wel even de tijd voor nemen en handigheid in krijgen. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van fotoalbums die jezelf kan ontwerpen en samenstellen met je digitale foto’s op je computer. Dit is nu vaak een struikelblok voor veel mensen. Welke moet ik nu kiezen en hoe werkt het dan?

Contactgegevens

Flexington

Leidsevaart 566

2014 HT Haarlem

+31 6 21 88 78 06

info@flexington.nl

www.flexington.nlAdministratie

KvK: 66851459

BTW: NL002066311B17

Bank: NL76 RABO 0312 3942 68Certificeringen

Prince2 certificeringIMPA C certificering

Voorwaarden

> Algemene voorwaarden

> Disclaimer

Flexington heeft het copyright van deze website. Niets van deze website mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming door anderen dan Flexington gebruikt worden.