Visie

World Peace!  Dat willen we toch allemaal?! Maar hoe bereiken we dat? De twee motto's van Flexington hiervoor zijn: "Verbeter de wereld en begin bij jezelf" en "Wat u niet wilt wat u geschiedt doe dat ook een ander niet". Help je medemens en werk samen ongeacht je afkomst, achtergrond of ideeën. Leef harmonieus en geniet van elkaar en het leven, dan zijn we al aardig op weg. Alles is klein begonnen.

werelvredebol_200.jpg
join-770560_200.jpg

Mission Statement

Mensen helpen om dingen goed voor elkaar te krijgen
waar ze zelf geen tijd, zin, kennis of kunde voor hebben.
Met mijn onderneming wil ik bijdragen aan het welzijn van mijn medemens.
Zorgen dat ze meer vrije tijd hebben voor de leuke dingen van het leven (quality time).

Profiel

Mijn naam is Lex de Groot. Na mijn HEAO en WO studie ben ik vele jaren werkzaam geweest in de ICT. In mijn loopbaan heb ik veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van informatietechnologie, administratieve organisatie, verander-trajecten en teambuilding. Daarnaast ben ik ook erg handig. Ik ben een duizendpoot met twee rechter handen die van aanpakken houd. Voor schilderen, behangen, tuinonderhoud, tegelzetten, kitten, schoonmaken, computerproblemen, (wifi)netwerken en nog veel meer ben je bij mij aan het juiste adres.

Mijn vrije tijd breng ik graag door in sporthallen en/of op sportvelden en zet ik mij in voor sportverenigingen zoals Kon. HFC en MHC Bennebroek. Ik vind het heerlijk om zelf te bewegen en met kinderen te werken om hun motoriek en sportprestaties te verbeteren. Bij de Kon. HFC ben ik actief als teammanager, voetbaltrainer & scheidsrechter. Hiervoor ben ik KNVB gecertificeerd.

Lex de Groot

Lex de Groot

Oprichter

Contactgegevens

Flexington

Leidsevaart 566

2014 HT Haarlem

+31 6 21 88 78 06

info@flexington.nl

www.flexington.nlAdministratie

KvK: 66851459

BTW: NL002066311B17

Bank: NL76 RABO 0312 3942 68Certificeringen

Prince2 certificeringIMPA C certificering

Voorwaarden

> Algemene voorwaarden

> Disclaimer

Flexington heeft het copyright van deze website. Niets van deze website mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming door anderen dan Flexington gebruikt worden.